Van der Capellenstraat 103, Zwolle

 • € 68.000,- per jaar + btw
 • Winkel
 • Huur
 • Circa 262 m2

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 68.000,- per jaar + btw
StatusHuur
OppervlakteCirca 262 m2
FrontbreedteCirca 12,5 m
Type object
Winkel
Bouwjaar1987
Adres
Van der Capellenstraat103
Plaats
8014 VWZwolle
KadastraalZwolle - L - 5900 A5

Omschrijving

Oppervlakte  totaal: circa 262 m²
Begane grond:           circa 262 m²

Te huur vanaf:           circa 262 m²

Omschrijving object/locatie:
De wijk Zwolle-Zuid is het grootste stadsdeel van Zwolle en telt circa 32.000 inwoners. Voor de dagelijkse, en minder dagelijkse, levensbehoefte maken de inwoners gebruik van het in 2010 geheel herbouwde winkelcentrum ‘‘Zwolle-Zuid’’. Dit ruim opgezette winkelcentrum telt circa 73 winkelunits in verschillende afmetingen en zeer uiteenlopende branches. Belangrijke trekkers zijn onder andere Albert Heijn, Lidl, Hema, Action, Xenos, Blokker, Kruidvat, Ter Stal en vele andere landelijke Retail formules.

 Naast inwoners uit Zwolle-Zuid is dit winkelcentrum vanwege haar ligging aan de stadsgrens van Zwolle ook zeer in trek bij consumenten uit omringende wijken en plaatsen. Vanwege dit grote verzorgingsgebied, in combinatie met een variëteit aan zowel landsbekende als lokale retailers, biedt dit winkelcentrum dan ook goede mogelijkheden voor nieuwe ondernemers!

Indeling:
Casco bedrijfsruimte bestaande uit een winkelruimte en secundaire ruimte met pantry en toilet. De winkel beschikt over een achteringang.

 • Bereikbaarheid

  Het winkelcentrum is goed bereikbaar voor auto’s, fietsers en voetgangers. Per openbaar vervoer is men aangewezen op de (stads-/streek-)buslijnen. Het winkelcentrum is gunstig gelegen ten opzichte van de stadsringweg en overige uitvalswegen.
 • Parkeren

  Het winkelcentrum beschikt over een eigen royale en overdekte parkeergarage. Parkeren is hier gratis! Tevens zijn er meerdere parkeerterreinen rondom het winkelcentrum gelegen.
 • Voorzieningen

  De ruimte wordt casco verhuurd. De volgende installaties/ voorzieningen zijn door de vertrekkende huurder aangebracht:
  - airconditioning
  - luchtgordijn
  - pantry
  - toilet

 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Zwolle-zuidoost’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur