Klein Grachtje 16, Zwolle

 • €210,- per m2 per jaar + btw
 • Winkel
 • Huur
 • 844 m2

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€210,- per m2 per jaar + btw
StatusHuur
Oppervlakte844 m2
Type object
Winkel
Bouwjaar1992
Adres
Klein Grachtje16
Plaats
8021 JCZwolle
KadastraalGemeente Zwolle, sectie A, nummer 7820 A18 (ged.)

Omschrijving

Oppervlakte  totaal:        circa 844 m² v.v.o.

Omschrijving object:

Deze grote unit van 844 m² is volledig casco en bevindt zich op een prominente plek in het winkelcentrum Diezerpoort (tussen de Albert Heijn en Gall & Gall). Het betreft een middelgroot stadswinkelcentrum en is hèt winkelcentrum voor de binnenstad van Zwolle. Het winkelcentrum ligt op een uitstekende zichtlocatie aan de Zwolse centrumring. Dit winkelcentrum is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over zeer goede parkeerfaciliteiten.

Het winkelcentrum is omringd door kantoren, woningbouw en het winkelgebied Diezerbrink. De hoofdentree van het winkelcentrum heeft qua loop een rechtstreekse aansluiting op de Diezerstraat – de hoofdwinkelstraat van Zwolle.

In het centrum zelf zijn gehuisvest meerdere landsbekende retailers naast Albert Heijn en Gall & Gall, zijn ook Lidl, Etos, Kruidvat, Wibra en BrainWash kappers in dit winkelcentrum gevestigd. Naast de landelijke retailers kun je ook diverse lokale ondernemers vinden zoals Hartje Zwolle, Schakelaar Tweewielers en Italiaans voor Thuis.

 • Bereikbaarheid

  Winkelcentrum Diezerpoort beschikt over meerdere entrees en is voor zowel voetgangers, fietsers als gemotoriseerd verkeer eenvoudig bereikbaar.
 • Parkeren

  Het winkelcentrum beschikt over goede (betaalde) parkeerfaciliteiten. Rondom het winkelcentrum in de wijk is er (betaalde) parkeergelegenheid op straat, echter boven het winkelcentrum is ook een grote gemeentelijke parkeergarage (betaald). Vanuit dit parkeerdek is het winkelcentrum met de lift toegankelijk.
 • Voorzieningen

  Installaties/voorzieningen:

  De ruimte wordt als casco verhuurd met nutsaansluitingen tot aan de bestaande meters.

 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan “Diezerpoort’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur