Diezerkade 11, Zwolle

 • Op aanvraag
 • Winkel
 • Huur
 • 257 m2

Kenmerken

Algemeen
HuurprijsOp aanvraag
StatusHuur
Oppervlakte257 m2
FrontbreedteCirca 8 meter
Type object
Winkel
Bouwjaar1920
Adres
Diezerkade11
Plaats
8021 CWZwolle
KadastraalGemeente Zwolle - Sectie A - Nummer 5247

Omschrijving

Object/locatie                   

De Diezerkade is één van de drukste verbindingsroutes naar het stadscentrum van Zwolle. Tegenover de gracht, dichtbij het centrum, ligt deze ruime en representatieve winkelruimte. Het pand heeft een mooi en open front en is in principe meteen geschikt om een winkel in te starten. De winkelruimte beschikt over een voor- en achter ingang, waardoor bevoorrading eenvoudig is. De achteringang grenst direct aan parkeerplaats ’t Streekien.

In de nabije omgeving is een diversiteit aan winkel-, kantoren- en horeca aanbod te vinden. Denk hierbij aan landelijke ketens als Kvik keukens en Wayback Burgers, maar ook is het gebied erg gewild bij lokale ondernemers. Deze mix draagt bij aan een zeer levendig en kleurrijk straatbeeld.

Kortom, zoekt u een royale winkelruimte op een goede locatie en tegen aantrekkelijke huurcondities, dan is dit pand beslist de moeite waard.


Indeling                          

Entree, toiletten, pantry, magazijn, kantoor en cv ruimte


Oppervlakte                    

Totaal circa 257 m² b.v.o.

- Begane grond circa 257 m² b.v.o.

Te huur vanaf circa 257 m² b.v.o. • Bereikbaarheid

  De Diezerkade is een verbindingsstraat voor voetgangers, fietsers en gemotoriseerd verkeer. Vanuit zowel het stadscentrum als vanuit de uitvalswegen is de bereikbaarheid zeer goed.
 • Parkeren

  Aan de achterkant grenst het pand aan een (betaalde) parkeerplaats ‘t Streekien en op 50 meter afstand van het pand bevindt zich ook een (betaalde) parkeergarage.
 • Voorzieningen

  Het pand beschikt over de volgende installaties/voorzieningen:

  - CV Installatie

  - Toiletten

  - Pantry

  - Zonwering

  - Systeemplafond inclusief verlichting

 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Binnenstad en omgeving’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur