Groenelaantje 35-37, Nunspeet

  • Werken en wonen Zorg
  • Koop
  • circa 1.270 m2

Kenmerken

Algemeen
StatusKoop
Oppervlaktecirca 1.270 m2
Type object
Werken en wonen, Zorg
Bouwjaar1925
Adres
Groenelaantje35-37
Plaats
8072 DC Nunspeet
KadastraalGemeente Nunspeet, sectie C, nummer 1241

Omschrijving

Bij verkoop bij  inschrijving  wordt aangeboden  - Maatschappelijk  Vastgoed - Voormalig Koloniehuis  "het  Boschhuis" Nunspeet
 
Het gebouw  
Voormalig  Koloniehuis Het Boschhuis in Nunspeet kent een lange geschiedenis. Het  gebouw is schitterend gelegen in de Veluwse bossen en werd in de jaren ‘20 van de vorige eeuw gebouwd en ontwikkeld als vakantiekolonie en verzorgingstehuis voor volkskinderen. Het gebouw heeft sindsdien altijd gefunctioneerd als plek waar kinderen centraal staan.  
 
De huidige eigenaar is sinds 2003 eigenaar en verhuurder van Het Boschhuis.  Vanwege beëindiging van de vigerende huurovereenkomsten komt het pand eind 2021 geheel leeg en zal er binnen de kaders van de bestemming nieuwe invulling kunnen worden gegeven aan dit fraaie gebouw.  
 
De verkoop geschiedt volgens een vooraf gestelde verkoopprocedure.
Potentiële kandidaten die aan het verkoopproces willen deelnemen,  zullen voorafgaand door de opdrachtgever dienen te worden goedgekeurd. Kandidaten dienen rekening te houden met een totale investering (verwerving + verbouw) van boven de € 6.000.000,- .      
 
Bij interesse kunt u zich wenden tot Muller Bedrijfs Onroerend Goed.
Na goedkeuring van de opdrachtgever, ontvangt u een geheimhoudingsverklaring. Uitgebreide verkoop informatie is na ondertekening hiervan beschikbaar in een database.    

  • Bestemming

    “Spoorzone Gemeente Nunspeet”

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
  • — Martijn Müller, directeur