Diezerplein 6, Zwolle

 • € 25.000,- per jaar + btw
 • Winkel Kantoor Bedrijfshal Opslagruimte Showroom
 • Huur
 • circa 151 m² m2

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 25.000,- per jaar + btw
StatusHuur
Oppervlaktecirca 151 m² m2
Frontbreedtecirca 6 M
Type object
Winkel, Kantoor, Bedrijfshal, Opslagruimte, Showroom
Bouwjaar1920
Adres
Diezerplein 6
Plaats
8021 CVZwolle
KadastraalGemeente Zwolle, Sectie A, Nummer 7834

Omschrijving

Object/locatie                            
De Diezerpoort is een gezellige, multiculturele wijk dichtbij de binnenstad van Zwolle.
Door de onlangs -nagenoeg- afgeronde grootschalige revitalisering van de wijk en het bijbehorende winkelgebied, is er een betere aansluiting gekomen tussen de wijk en het Zwolse stadscentrum.

Het Diezerplein grenst aan het druk bezochte, overdekte winkelcentrum de Diezerpoort, wat grenst aan de stadsring van Zwolle. Het winkelcentrum kent een diversiteit aan winkelaanbod, naast Albert Heijn is er ook een Kruidvat, Lidl, Wibra en Gall & Gall aanwezig. In de directe omgeving zijn daarnaast lokaal sterke partijen gehuisvest.

Op een goede zichtlocatie aan het plein bieden wij deze multifunctionele, casco bedrijfsruimte aan. De ruimte is opgedeeld in twee delen, waarbij de toegang aan de achterzijde is voorzien van een overheaddeur. De pui aan de straatzijde, zal worden voorzien van een eigen entree (zie impressietekening).

Het pand is geschikt voor meerdere vormen van gebruik, denk aan gebruik als winkel met magazijn, maar ook gebruik als werkplaats met opslag of gebruik als kantoor dan wel verschillende vormen van dienstverlening zijn hier mogelijk.

Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het pand is ruim voldoende parkeergelegenheid.


Indeling                          
Casco, multifunctionele bedrijfsruimte, met entree aan de voorzijde en een overheaddeur aan de achterzijde.
Het voorste gedeelte van de ruimte heeft een oppervlakte van circa 90 m² met achtergelegen magazijn/opslag van circa 60 m².

 • Bereikbaarheid

  Het Diezerplein is goed bereikbaar voor zowel gemotoriseerd (bevoorrading)-verkeer, fietsers, voetgangers en openbaar vervoer.
 • Parkeren

  In de nabije omgeving bevinden zich voldoende (betaalde) parkeerplaatsen. Bij het overdekte winkelcentrum Diezerpoort, bevindt zich een overdekte parkeergarage.
 • Voorzieningen

  Het pand beschikt over de volgende installaties/voorzieningen:

  • Gescheiden toiletten
  • Meterkast met tussenmeter
 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Binnenstad en omgeving.’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur