Winkelcentrum Diezerpoort , Zwolle

 • € 210,- per m² per jaar + btw
 • Winkel Kantoor Bedrijfshal
 • Huur
 • Totaal 1.290 m2

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 210,- per m² per jaar + btw
StatusHuur
OppervlakteTotaal 1.290 m2
Type object
Winkel, Kantoor, Bedrijfshal
Adres
Winkelcentrum Diezerpoort
Plaats
8021 JC Zwolle
KadastraalGemeente Zwolle, Sectie A, Nummer 7820 A18 (ged.)

Omschrijving

Oppervlakte       
Totaal                                  circa 1.290 m² v.v.

Te huur vanaf                       circa      151 m² v.v.o.

Winkelruimtes:
Unit D (Klein Grachtje ong.)    circa 844 m² v.v.o.
Unit H (Klein Grachtje 8)          circa 151 m² v.v.o.
Unit B (Klein Grachtje  16-A)    circa 230 m² v.v.o.
Unit L (Klein Grachtje 16)          VERHUURD
Unit M (Klein Grachtje 20)        VERHUURD

Kadastrale gegevens
Gemeente Zwolle, Sectie A, Nummer 7820 A18 (ged.)

Omschrijving object
Het winkelcentrum Diezerpoort is een middelgroot stadswinkelcentrum en is zeer centraal gelegen in het centrum van Zwolle. Het winkelcentrum ligt op een uitstekende zichtlocatie aan de Zwolse centrumring. Dit winkelcentrum is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over zeer goede parkeerfaciliteiten.

Het winkelcentrum is omringd door kantoren, woningbouw en het winkelgebied Diezerbrink. De hoofdentree van het winkelcentrum heeft qua loop een rechtstreekse aansluiting op de Diezerstraat – de hoofdwinkelstraat van Zwolle.

In het centrum zelf zijn gehuisvest meerdere landsbekende retailers zoals Albert Heijn, Lidl, Etos, Gall en Gall, Kruidvat, Wibra en BrainWash kappers als wel diverse lokale ondernemers.

 • Bereikbaarheid

  Winkelcentrum Diezerpoort beschikt over meerdere entrees en is voor zowel voetgangers, fietsers als gemotoriseerd verkeer eenvoudig bereikbaar.
 • Parkeren

  Het winkelcentrum beschikt over goede (betaalde) parkeerfaciliteiten. Rondom het winkelcentrum in de wijk is er (betaalde) parkeergelegenheid op straat, echter boven het winkelcentrum is ook een grote gemeentelijke parkeergarage (betaald). Vanuit dit parkeerdek is het winkelcentrum met de lift toegankelijk.
 • Voorzieningen

  De ruimtes worden als casco verhuurd met nutsaansluitingen tot aan de bestaande meters. Eventuele in de ruimte aanwezige installaties/ voorzieningen worden ‘‘om niet’’ beschikbaar gesteld.

 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan “Diezerpoort’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur