Maagjesbolwerk , Zwolle

 • € 185,00 per m² per jaar
 • Winkel Kantoor Showroom
 • Huur
 • circa 1.270 m2

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 185,00 per m² per jaar
StatusHuur
Oppervlaktecirca 1.270 m2
Type object
Winkel, Kantoor, Showroom
Adres
Maagjesbolwerk
Plaats
8025 BK Zwolle
KadastraalGemeente Zwolle, Sectie F, Nummer 8251 (ged.)

Omschrijving

Object/locatie                  
Het “Maagjesbolwerk” is een modern vormgegeven commercieel centrum, met bovengelegen appartementen, gelegen aan de entree van het Zwolse stadscentrum. Het geheel bestaat uit een groot commercieel centrum met grootschalige detailhandel, zoals de Mediamarkt en een Coop stads-supermarkt. In de kelder bevindt zich een Q-park parkeergarage.

Om het commerciële centrum efficiënter in te richten, zal er een aantal aanpassingen worden gedaan waardoor uiteindelijk twee grote winkel-/ bedrijfsunits beschikbaar komen voor de verhuur.

Deze zijn eenvoudig samen te voegen tot één grote ruimte van maar liefst 1.270 m² ! De grote glazen pui op zichtzijde, maakt dat hier een uitzonderlijke ruimte wordt gerealiseerd die voor vele doeleinden geschikt zal zijn.

In de directe nabijheid, op loopafstand, bevindt zich een grote Pathé bioscoop, met verschillende horeca-concepten.

                                              

Indeling                        
Via de centrale ingang, komt u in een fraai vormgegeven atrium met veel daglicht. Hier bevindt zich zowel de entree van de parkeergarage, als ook de entrees van de verschillende commerciële ruimtes.
Unit 4 is meer centraal gelegen in het centrum, terwijl unit 5 beschikt over een glazen front over de gehele breedte (> 20 meter). De mogelijkheid bestaat om de beide ruimtes samen te voegen tot één geheel waardoor een voor Zwolse begrippen uitzonderlijk grote ruimte ontstaat.  

 • Bereikbaarheid

  Het Maagjesbolwerk bevindt zich op slechts circa 500 meter van de A28 (afslag Zwolle-Centrum). De auto is gemakkelijk te parkeren in één van de parkeergarages die zich in de directe omgeving bevinden. De bushaltes aan de Katerdijk liggen op loopafstand.
 • Parkeren

  In het souterrain van het complex bevindt zich een Q-park (betaalde) parkeergarage.
 • Voorzieningen

  De ruimte wordt casco opgeleverd met nutsvoorzieningen tot aan de meterkast. Eventuele aanwezige installaties/voorzieningen worden ‘‘om niet’’ ter beschikking gesteld. Het complex beschikt over een centrale warmte-/koelinstallatie. Huurders dienen hiervan gebruik te maken.

 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan ‘‘binnenstad en omgeving’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur