Duurzaamheidstraat ong , Hattem-Oldebroek

 • € 389.000,- v.o.n. + BTW
 • Bedrijfshal Opslagruimte
 • Koop
 • circa 420 m² b.v.o. m2

Kenmerken

Algemeen
Koopsom€ 389.000,- v.o.n. + BTW
StatusKoop
Oppervlaktecirca 420 m² b.v.o. m2
Type object
Bedrijfshal, Opslagruimte
Bouwjaar2021
Adres
Duurzaamheidstraat ong
Plaats
Hattem-Oldebroek
KadastraalGemeente Oldebroek, sectie T, nummer 530 Kadastrale grootte 725 m²

Omschrijving

Ondernemen op een economische toplocatie bij ’de voordeur van Zwolle’!

Om in te spelen op de groeiende vraag van ondernemers naar bedrijfsruimte in de regio Noord-Veluwe, is er vanuit de plaatsen Hattem, Heerde en Oldebroek een projectorganisatie opgericht en vanuit dit gezamenlijke initiatief is het bedrijvenpark H2O ontwikkeld.                                

Veel ondernemers hebben inmiddels de keuze gemaakt voor dit moderne en goed bereikbare bedrijventerrein. Op een kavel, nabij de nieuw te realiseren op- en afrit naar de A28, worden twee geschakelde bedrijfsunits gerealiseerd. De aangeboden bedrijfsunit betreft het rechterdeel gelegen op een eigen kavel van circa 725 m².

De bedrijfsunit bestaat uit een bedrijfshal op de begane grond welke is voorzien van een overheaddeur en een verdiepingsvloer. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

De bedrijfsunit wordt gebouwd op eigen grond en beschikt over een overheaddeur en aparte toegangsdeur. De begane grond is voorzien van een dubbele toiletgroep. De verdiepingsvloer is middels een trap via de aparte toegangsdeur te bereiken. Op de verdiepingsvloer is eveneens mogelijk een dubbele toiletgroep te realiseren. De bedrijfsunit is hierdoor ook geschikt voor deelverhuur.  

 • Bereikbaarheid

  De kavel ligt nabij de nieuw te realiseren aansluiting op de A28. Deze nieuwe op-/afrit Wezep-H2O komt ter hoogte van de Voskuilerdijk. Daarnaast komt er een verbindingsweg tussen de nieuwe aansluiting en de Zuiderzeestraatweg (N308) en wordt de kruising Rondweg-Duurzaamheidstraat aangepast. De huidige A28- afrit Wezep komt hiermee te vervallen. Volgens prognose moeten de werkzaamheden hieromtrent eind 2021 zijn afgerond. Met deze wijziging van de infrastructuur, en de ligging op het kruispunt van de A28 en de A50 (knooppunt Hattemerbroek), is het bedrijvenpark H2O uitstekend bereikbaar en ontstaat een snelle verbinding vanuit zowel het gebied Heerde-Hattem-Wezep-Oldebroek als vanuit Zwolle en omstreken.
 • Parkeren

  De kavel heeft voldoende parkeerfaciliteiten op het eigen perceel.
 • Voorzieningen

  De unit beschikt onder andere over de volgende eigenschappen:

  Totale vloerbelasting begane grondvloer bedrijfsruimte 1.500 kg/m²
  Totale vloerbelasting 1e verdiepingsvloer 400 kg/m²
  Overheaddeur hoogte circa 3,5 m en breedte circa 3,5 m (dagmaat)
  Goede gevel-, vloer- en dakisolatie
  Begane grondvloer voorzien van monoliet afwerkvloer
  Verdiepingsvloer; casco kanaalplaatvloeren
  Bestraat buitenterrein (betonklinkers)

  De unit is degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen

 • Bestemming

  Op het object is de beheersverordening ‘‘Hattemerbroek’’ van toepassing. Informatie omtrent deze beheersverordening is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur