Roggenstraat 21-23, Zwolle

 • Huurprijs n.o.t.k.
 • Winkel
 • Huur
 • Circa 210 m2

Kenmerken

Algemeen
HuurprijsHuurprijs n.o.t.k.
StatusHuur
OppervlakteCirca 210 m2
FrontbreedteCirca 10,0 m!
Type object
Winkel
Bouwjaar1927
Adres
Roggenstraat21-23
Plaats
8011 TEZwolle
KadastraalZwolle - F - 7831 (ged.)

Omschrijving

Object/locatie 

De Roggenstraat is een drukbezochte winkelstraat die aansluit op het A1-winkelgebied van de Diezerstraat. In deze aanloopstraat naar het stadshart bevinden zich meerdere landelijke retailers, zoals Scapino, Ecco Schoenen, Hans Anders en 100% Voetbal. Tevens zijn er in de Roggenstraat een aantal leuke, goed lopende zaken van lokale ondernemers gehuisvest. Kortom, bezoekers vinden hier een grote diversiteit aan bedrijvigheid.

Door de royale frontbreedte en oppervlakte, de gunstige ligging (tegenover voormalige Hudson’s Bay) en de goede bevoorradingsmogelijkheid via een eigen achteringang, is dit een aantrekkelijke retaillocatie. Deze recent gerenoveerde winkelruimte is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een schoenenzaak, stadssupermarkt of lifestylewinkel, maar ook voor shop-in-shop, uiterlijke verzorging, etc. Tevens is een tijdelijke invulling bespreekbaar.


Indeling 

Entree, verkoopruimte, multifunctionele ruimte met toilet, pantry en achteringang.


Oppervlakte

Totaal circa 210 m²
- Verkoopruimte circa 202 m²
- Secundair circa 8 m²
Te huur vanaf circa 210 m²


Frontbreedte 

Circa 10,0 m!

 • Bereikbaarheid

  De winkel is gelegen in het centrum. Toch is bevoorrading te allen tijde mogelijk via de eigen bevoorradingsgang aan de achterzijde (Nieuwstraat). Deze straat is voor al het verkeer 24/7 toegankelijk.
 • Parkeren

  Op slechts circa 150 meter bevindt zich een openbare parkeergelegenheid (betaald).
 • Voorzieningen

  Het betreft de verhuur van een casco ruimte in de huidige staat, onder mogelijke achterlating van installaties/voorzieningen door de vorige huurder.

 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Binnenstad en omgeving’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur