Kenmerken

  • Zwolle, 8011 BJ
  • Pannekoekendijk 1
  • Winkel
  • Koop
  • Vanaf €475.000 v.o.n.+BTW
  • 597 m2
  • 189 m2
  • Zwolle - E - 6080 A3
Neem contact op

Pannekoekendijk 1, Zwolle

Afbeelding 1Afbeelding 3Afbeelding 5

Omschrijving object

Oppervlakte   
Commerciële ruimtes op de begane grond
Totaal ca. 597 m² b.v.o. + P in ondergrondse parkeergarage

Unit A (rechts) ca. 209 m² b.v.o.+optie tot koop 2x P
Unit B (midden) ca. 189 m² b.v.o.+optie tot koop 2x P
Unit C (links) ca. 199 m² b.v.o.+optie tot koop 2x P

Te koop vanaf ca. 189 m² b.v.o.

Frontbreedte   
Unit A ca. 18,0 + 9,0 meter (hoekfront)
Unit B ca. 15,0 meter
Unit C ca. 17,0 + 12,5 meter (hoekfront)

Object/locatie   
Aan de entree naar de Zwolse binnenstad, langs de stadsgracht, en binnen handbereik van de A28, realiseert Nijhuis Bouw dit fraaie nieuwbouw complex “Kop van Hoog”. De begane grond wordt een commerciële plint van drie moderne bedrijfsruimtes, welke te koop worden aangeboden. Ten behoeve van elke unit bestaat de mogelijkheid om een aantal parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage aan te kopen.

De realisatie van dit gebouw maakt deel uit van beeldbepalende gebiedsontwikkelingen in de Kamperpoort / het Katwolderplein. Door de ontwikkeling en realisatie van grootschalige bouwprojecten heeft dit gebied zich gedurende de laatste jaren kunnen transformeren tot een moderne en veelzijdige wijk, grenzend aan het stadscentrum. Hierdoor is een belangrijke schakel ontstaan tussen de binnenstad en de mogelijkheid om in dit stadsdeel plezierig te wonen, werken en succesvol te ondernemen.

De commerciële units worden als casco ruimtes aangeboden; dit betekent dat deze nog in eigen beheer en naar eigen gebruikswensen kunnen worden ingevuld en afgebouwd. De ruimtes zijn voor diverse gebruiksmogelijkheden geschikt. De units bevinden zich op een superieure zichtlocatie, bij het Katwolderplein en tegenover de Q-Park parkeergarage Maagjesbolwerk.

Het Katwolderplein is een levendig plein, met een Pathé bioscoop, Deen supermarkt, restaurant De Beren en een gemeentelijke parkeergarage. Tevens zijn hier de centrum bushaltes (acht lijnen) gesitueerd en een loop-/fietsbrug richting de binnenstad.

Ook zijn er in de directe omgeving dienstverlenende bedrijven gevestigd, waaronder het naastgelegen kantoor Tempo Team, Werkplan, DuretTrip Notarissen, Rabobank, etc.

VvE   
Ten behoeve van het (dagelijks) onderhoud zal voor het gebouw een Vereniging van Eigenaren in het leven worden geroepen, waarin de kopers automatisch lid worden.

Bereikbaarheid   
De bereikbaarheid is zeer goed. Het complex ligt nabij de A28 (op-/afrit Zwolle-Centrum), welke daardoor snel en eenvoudig te bereiken is. De centrum bushaltes aan het Katwolderplein bevinden zich schuin tegenover de entrees van de units.

Omschrijving   
Casco bedrijfsruimte. Verderop in deze brochure is een uitgebreide technische omschrijving weergegeven.

Parkeren   
Ten behoeve van elke unit bestaat de mogelijkheid om twee eigen parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage aan te kopen (zie plattegrond).  
Daarnaast is er (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving, zoals de gemeentelijke parkeergarage Katwolderplein (ca. 700 P) en Q-Park parkeergarage Maagjesbolwerk (ca. 470 P).

Bestemming   
Op de bedrijfsruimtes is het bestemmingsplan ‘‘Kamperpoort, Kop Hoogstraat’’ van toepassing, bestemd voor detailhandel en kantoren. Het gebruik ten behoeve van horeca wordt bij de verkoop uitgesloten. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voorwaarden

Aanvaarding   
Geplande oplevering medio 2020. De verkoper behoudt zich het recht voor hiervan af te wijken indien noodzakelijk.
De bouw van het complex is reeds gestart.

Opleveringsniveau   
De units worden als casco ruimte opgeleverd.

Koopsom   
Commerciële ruimtes op de begane grond
Unit A € 525.000,00 v.o.n., te vermeerderen met BTW
Unit B € 475.000,00 v.o.n., te vermeerderen met BTW
Unit C € 500.000,00 v.o.n., te vermeerderen met BTW

Parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage
€ 29.500,00 v.o.n. per parkeerplaats, te vermeerderen met BTW.

v.o.n. = vrij op naam. De kosten voor het verkrijgen van het pand op naam van de koper, te weten notariskosten, kadastrale recherche en inschrijvingskosten met betrekking tot het onroerend goed, komen voor rekening van de verkoper. De koper hoeft geen overdrachtsbelasting (6%) te betalen.

BTW   
De koopsom wordt verhoogd met BTW (21%). De omzetbelasting wordt doorberekend aan de koper.
 
Koop-/aannemingsovereenkomst
Ten behoeve van de verkoop zal gebruik worden gemaakt van een koop-/aannemingsovereenkomst. Voor meer informatie hierover, contacteer Muller Bedrijfs Onroerend Goed.

Zekerheidsstelling   
De koper dient binnen 10 dagen na het tekenen van de overeenkomst een financiële zekerheid te stellen bij de zakendoende notaris ter grootte van 10% van de koopsom.

Bijdrage VvE   
De verkopende partij draagt zorg voor het opzetten van een Vereniging van Eigenaren. Hiertoe behoort een exploitatie-begroting en een meerjarenonderhoudsplan, welke nog in aanmaak zijn. De maandelijkse bijdrage ten behoeve van de VvE is momenteel nog niet bekend.