''Waterfront'', Raadhuisstraat , Dalfsen

 • € 100,- per m² b.v.o. per jaar + btw
 • € 1.500,- per m² b.v.o. v.o.n. + btw
 • Winkel
 • Huur/Koop
 • Oppervlakte varieert per unit m2

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 100,- per m² b.v.o. per jaar + btw
Koopsom€ 1.500,- per m² b.v.o. v.o.n. + btw
StatusHuur/Koop
OppervlakteOppervlakte varieert per unit m2
Type object
Winkel
Bouwjaar2019
Adres
''Waterfront'', Raadhuisstraat
Plaats
7721 AXDalfsen

Omschrijving

De bouw van de 3e fase van het project ‘‘Waterfront’’ in Dalfsen is in volle gang. Dit bouwdeel ligt in het zicht op een van de drukste punten van Dalfsen, aan de rand van de dorpskern, schuin tegenover Albert Heijn. Op steenworp afstand is de ‘blauwe bogen brug’ over de Vecht gesitueerd, met aan de overkant van de doorgaande weg een aanlegplaats voor pleziervaart. 

Het te verkopen/verhuren commerciële gedeelte op de begane grond heeft een totale oppervlakte van circa 980 m², met de mogelijkheid om in meerdere units te splitsen. Het commerciële gedeelte zal casco worden opgeleverd. De koper/huurder dient zelf zorg te dragen voor de indeling, inrichting en afwerking. 

Boven het commerciële gedeelte op de 1e en 2e verdieping worden appartementen gerealiseerd. Op niveau -1 komt een ondergrondse parkeergarage ten behoeve van de bewoners en winkeliers.


Oppervlakte

Commerciële ruimte, begane grond
- Unit C01 circa 148,8 m² b.v.o. - VERKOCHT
- Unit C02 circa 150,6 m² b.v.o. - VERKOCHT
- Unit C03 circa 150,5 m² b.v.o. - VERKOCHT
- Unit C04 circa 150,5 m² b.v.o. - VERKOCHT
- Unit C05 circa 139,6 m² b.v.o. - VERKOCHT
- Unit C06 circa 115,3 m² b.v.o. - VERKOCHT
- Unit C07 circa 124,9 m² b.v.o. - VERKOCHT

 • Bereikbaarheid

  De locatie is goed bereikbaar door de ligging aan een van de drukste toevoerwegen van Dalfsen, aan de rand van de dorpskern.
 • Parkeren

  Op niveau -1 wordt een ondergrondse parkeergarage ten behoeve van de bewoners en winkeliers gerealiseerd. In totaal zijn er zes parkeerplaatsen in de kelder aanwezig ten behoeve van de commerciële ruimten. Tevens is in de directe omgeving (gratis!) parkeergelegenheid aanwezig.
 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Kernen gemeente Dalfsen 2016’’ van toepassing, bestemming ‘‘Centrum - Waterfront’’. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur