Van der Capellenstraat 95A, Zwolle

 • € 62.000,- per jaar + btw
 • Winkel
 • Huur
 • Circa 251 m2

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 62.000,- per jaar + btw
StatusHuur
OppervlakteCirca 251 m2
Type object
Winkel
Bouwjaar1988
Adres
Van der Capellenstraat95A
Plaats
8014 VWZwolle
KadastraalZwolle - L - 5588 A1

Omschrijving

Object/locatie

De wijk Zwolle-Zuid is het grootste stadsdeel van Zwolle en telt circa 32.000 inwoners. Voor de dagelijkse, en minder dagelijkse, levensbehoefte maken de inwoners gebruik van het in 2010 geheel herbouwde winkelcentrum ‘‘Zwolle-Zuid’’. Dit ruim opgezette winkelcentrum telt circa 73 winkelunits in verschillende afmetingen en zeer uiteenlopende branches. Belangrijke trekkers zijn onder andere Albert Heijn, Lidl, Hema, Action, Xenos, Kruidvat, Blokker, Ter Stal en vele andere landsbekende retailformules.

Naast inwoners uit Zwolle-Zuid is dit winkelcentrum vanwege haar ligging aan de stadsgrens van Zwolle ook zeer in trek bij consumenten uit omringende wijken en plaatsen. Vanwege dit grote verzorgingsgebied, in combinatie met een variëteit aan zowel landsbekende als lokale retailers, biedt dit winkelcentrum dan ook goede mogelijkheden voor nieuwe ondernemers. 


Oppervlakte 

Totaal circa 251 m²
- Begane grond circa 251 m²
Te huur vanaf circa 251 m²

 • Bereikbaarheid

  Het winkelcentrum is goed bereikbaar voor auto’s, fietsers en voetgangers. Per openbaar vervoer is men aangewezen op de (stads-/streek-)buslijnen. Het winkelcentrum is gunstig gelegen ten opzichte van de stadsringweg en overige uitvalswegen.
 • Parkeren

  Het winkelcentrum beschikt over een eigen royale en overdekte parkeergarage en over een groot parkeerterrein. Parkeren in dit winkelcentrum is gratis!
 • Voorzieningen

  Het betreft een casco verhuur. De unit wordt in de huidige staat opgeleverd. Eventuele aanwezige installaties/ voorzieningen worden ‘‘om niet’’ ter beschikking gesteld.
 • Bestemming

  Op het winkelcentrum is het bestemmingsplan ‘‘Zwolle-zuidoost’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur