Team

Martijn Müller: eigenaar/directeur, beëdigd makelaar.

Sinds 1995 is Martijn werkzaam als makelaar o.g. De eerste jaren van zijn carrière was hij werkzaam als makelaar bestaande bouw, gericht op de particuliere markt. Na een aantal jaren richtte hij zich specifiek op de zakelijke markt. Martijn is in 2000 beëdigd als makelaar o.g. In 2004 is Martijn gestart met Muller Bedrijfs Onroerend Goed.

Martijn: “Voor mij is het makelaarsvak een passie en staat het persoonlijke contact altijd op de voorgrond. De kracht van ons bedrijf is dat wij snel kunnen schakelen en een proactieve houding hebben. Met deze instelling komen de beste deals tot stand.”

(E) martijn@mullerbog.nl
(M) 06 - 457 960 27

Sacha Müller - van der Gaag: commerciële binnendienst.

Sinds haar werkzame carrière heeft Sacha diverse commerciële functies vervuld en de laatste jaren is zij actief in de makelaardij. Samen met Martijn is zij in 2004 gestart met Muller Bedrijfs Onroerend Goed.

Sacha: “Binnen ons kantoor functioneer ik als een soort vangnet; het is mijn taak om er voor te zorgen dat we doen wat nodig is om er voor te zorgen dat juist de kenmerken waar wij voor staan ook daadwerkelijk in de praktijk gebracht worden.”

(E) sacha@mullerbog.nl 
(M) 06 - 281 81 355

Linda van Hattem: office manager.

Na het voltooien van haar opleiding directiesecretaresse-managementassistente en diverse cursussen, is Linda sinds 2007 fulltime werkzaam bij Muller Bedrijfs Onroerend Goed. Binnen het kantoor is Linda het eerste aanspreekpunt van klanten, waardoor zij altijd precies weet wat er reilt en zeilt.

Linda: “De dagelijks verschillende werkzaamheden en het directe contact met klanten maakt mijn functie erg afwisselend en leuk; ik ben de duizendpoot binnen ons kantoor.”

(E) linda@mullerbog.nl